KJÖP NU HOS AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

the

csp-serien

KÖP ETT DIGITALT CLAVINOVA CSP-170-PIANO OCH FÅ EN KOSTNADSFRI IPAD!

I PERFEKT HARMONI. CSP-170 OCH DIN KOSTNADSFRIA IPAD

Ditt musikaliska drömlag väntar på dig.

Om du köper en Yamaha CSP-170 mellan den 1 november och den 15 december 2022 kan du se fram emot att få en iPad utan extra kostnad.*

Det finns ingen bättre komplettering till detta unika digitala piano än din egen iPad och den innovativa appen Smart Pianist. Med det här drömlaget kan du använda alla funktioner hos CSP-170. Med sina Stream Lights och appen Smart Pianist är CSP-170 också perfekt för att hjälpa pianister att lära sig spela sina favoritlåtar direkt. Känn musiken på ett nytt, smart och interaktivt sätt. Clavinova CSP-170 och din kostnadsfria iPad gör det möjligt.

* Om du vill läsa fullständig information om kampanjen går du till våra

DU ÄR BARA TRE STEG BORT FRÅN DIN IPAD OCH MER KUL MED MUSIK!

STEG 1

Köp din Clavinova CSP-170 mellan den 1 november och den 15 december 2022.

STEG 2

Logga in eller skapa ett nytt Yamaha-konto och registrera ditt nya digitala CSP-170-piano, lägg även till din leveransadress inom 14 dagar från leveransdatumet.

Steg 3

När du har slutfört registreringen och det är minst 14 dagar sen ditt CSP-170 levererades skickas din iPad till dig. Du informeras om du uppfyller villkoren för att få en iPad om du har registrerat dig för Yamahas nyhetsbrev på ditt konto.

FEEL THE MUSIC. PLAY SMART.

FEEL THE MUSIC. PLAY SMART.

Clavinova CSP-serien fascinerar med en ny värld av pianospel, inlärning och kontroll med hjälp av din smarta enhet.

Förutom en mängd olika instrumentljud och tillbehör kan pianister se fram emot den innovativa appen Smart Pianist. Smart Pianist är en dedikerad app för smarta enheter som du kan använda för att enkelt skapa pianoackompanjemang till dina favoritlåtar. Funktionen Stream Lights är perfekt för nybörjare och gör lärandet och spelandet enkelt och intuitivt genom att vägleda fingrarna när du spelar till den låt du valt. Spela med ackompanjemang eller sjung med: tack vare Clavinova CSP och Smart Pianist vet du alltid vilka tangenter du ska trycka ner.

YTTERLIGARE FÖRDELAR OCH FUNKTIONER MED DIN CSP

FEM ÅRS GARANTI

Mer än ett löfte. Registrera ditt digitala Clavinova-premiumpiano inom sex månader från inköpsdatumet och få fem års garanti utan kostnad.

FLOWKEY

Den populära appen Flowkey är ett spännande och intuitivt sätt att lära dig att spela piano eller ytterligare fördjupa dina färdigheter. Den har ett omfattande urval av interaktiva låtar, självstudieguider och kurser. Välj en låt och börja spela och få omedelbar feedback för mer stöd för spel och inlärning.

SMART PIANIST

Med appen Smart Pianist som den perfekta följeslagaren vid din sida kan du välja och justera en mängd olika funktioner, från ljud- och stämjusteringar till pianomodeller och akustiska inställningar. Smart Pianist analyserar också låtarna i musikbiblioteket på din mobila enhet så att du kan spela med i dina favoritlåtar.

PREMIUMSERVICE

Yamaha sätter högsta värde på kvalitet, tillförlitlighet och kundservice. Gör det ännu enklare för dig och låt våra noggrant utvalda partner leverera och konfigurera ditt nya digitala Yamaha Clavinova-piano.

¹Optional Premium Service is subject to charge

Du måste registrera dig inom två veckor från leveransdatumet för din CSP-170 för att hämta ut din iPad.

Du måste prenumerera på Yamahas nyhetsbrev på ditt konto för att få veta om du uppfyller villkoren för att få en iPad.

Din iPad levereras när du har registrerat din nya CSP-170 och angett din leveransadress på ditt Yamaha-konto, och när det har gått 14 dagar sen din CSP-170 levererades. Adressinformationen kan anges i avsnittet Mina uppgifter. Produkten kan registreras med dess serienummer i avsnittet Produktregistrering på ditt Yamaha-konto. Din iPad levereras av UPS och leveranstiden beror på var du bor.

Den har samma officiella garantiperiod som gäller för övriga Apple-produkter. Kontakta Apples kundtjänst för mer information.

CSP-170/iPad-kampanjen är tillgänglig i följande länder: Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.