Om kontoregistrering

Varför ska jag registrera ett konto?

Yamaha kan använda den information du lämnar när du registrerar dig hos oss för att få bättre förståelse för våra kunders preferenser och behov, och därigenom utveckla bättre produkter och tjänster. Till de kunder som ger sitt samtycke kan Yamaha skicka frågeformulär och produktinformation i nyhetsbrev via e-post om ämnen som intresserar dem. Yamaha planerar att successivt utöka tjänster som kan vara till nytta för de kunder som registrerar ett konto hos Yamaha.

F1-1. Kan minderåriga registrera konton?

S1-1. För att minderåriga ska kunna registrera sig krävs i vissa länder samtycke från föräldrar eller vårdnadshavare. När du registrerar ett konto visas en ruta där du ombeds ange din ålder. Om du är yngre än gällande minimiålder ska du endast registrera dig efter att ha fått samtycke från föräldrar eller vårdnadshavare.

F1-2. Mitt bosättningsland finns inte med i listan.

S1-2. På ”Yamaha Music ID” på Yamaha Music Europe GmbH kan kunder från alla europeiska länder registrera sig. Om du bor utanför Europa kan du besöka vår globala webbplats för att se vilka registreringsalternativ som finns tillgängliga för den plats där du befinner dig.

F1-3. Jag fick ingen bekräftelse på min registrering eftersom jag registrerade fel e-postadress.

S1-3. Ange rätt e-postadress och registrera ditt konto igen.

F1-4. Jag har glömt mitt lösenord.

S1-4. Klicka på länken ”Återställ ditt lösenord” i rullistan Logga in eller Registrera på vår webbplats. Du kan sedan ange din registrerade e-postadress och bekräfta med knappen ”Återställ lösenord”. Ett e-postmeddelande skickas då till din e-postadress så att du kan välja ett nytt lösenord.

F1-5. Jag kan inte logga in.

S1-5. Kontrollera att du använder samma uppgifter som användes när du registrerade ditt konto. Kontrollera också att Caps Lock inte är aktiverat och att Num Lock är aktiverat. Om du är säker på att din e-postadress är korrekt kan du återställa ditt lösenord på det sätt som beskrivs ovan (F1-4).

F1-6. Var kan jag ändra min e-postadress, mitt lösenord, namn och annan registrerad information?

S1-6. När du har loggat in ändrar du din registrerade information genom att gå till ”Mina uppgifter”, ”E-postadress” eller ”Ändra lösenord”. När du ändrar din e-postadress skickas en e-postbekräftelse till din nya e-postadress. Slutför ändringen av registreringen genom att följa länken som finns i e-postbekräftelsen.

F1-7. Jag angav en felaktig e-postadress när jag ändrade min e-postadress.

S1-7. Om du fortfarande är inloggad på ditt konto kan du ändra din e-postadress via knappen ”Uppdatera e-postadress”. Om du redan har loggat ut från ditt konto och inte kan logga in igen eftersom du inte kommer ihåg den uppdaterade e-postadressen kontaktar du vår kundtjänst för att få hjälp. Kontakta oss med hjälp av vårt kontaktformulär och inkludera följande information:

Om du är utloggad efter att ha ändrat din e-postadress, ska du ange följande information i kontaktformuläret:

・Den ursprungliga e-postadress som användes innan ändringen gjordes

・Den nya e-postadress du tror att du har uppdaterat kontot med

・Det ursprungliga registrerade namnet innan ändringen gjordes

・Det ursprungliga födelsedatum som registrerades innan ändringen gjordes

F1-8. Vad behöver jag göra om jag flyttar till ett annat land?

S1-8. S1-8 Du kan uppdatera din information med ditt nya europeiska bosättningsland i avsnittet ”Mina uppgifter” på ditt konto. Om du har flyttat utanför Europa rekommenderar vi att du säger upp ditt medlemskap och registrerar om dina produkter för din nya plats på vår globala webbplats.

F2-1. Jag får inte era nyhetsbrev.

S2-1. Kontrollera följande. Kontrollera först att du har markerat kryssrutan för att få nyhetsbrev från Yamaha Music Europe GmbH på sidan Nyhetsbrev på ”Yamaha Music ID” och att du har bekräftat det ursprungliga e-postmeddelandet om samtycke. Om du inte är säker markerar du kryssrutan för att få nyhetsbrev för ditt konto igen och ett nytt e-postmeddelande om samtycke skickas.

Bekräfta att din registrerade e-postadress inte tillhandahölls av en tillfällig e-posttjänst eller en e-posttjänst för engångsbruk.

Om du har registrerat ditt konto med en sådan e-postadress ändrar du den till en permanent e-postadress. Du kan se hur du ändrar din e-postadress i F&S1-6.

Du bör också kontrollera om våra e-postmeddelanden har blockerats p.g.a. inställningar för att avvisa e-postmeddelanden från specifika domäner eller om de har hamnat i din spam- eller skräppostmapp.

Om våra e-postmeddelanden har blockerats som en specifik domän tar du bort vår domän från listan över blockerade domäner på din enhet. Information om hur du tar bort en blockerad domän finns på hjälpsidan för ditt e-postprogram.

F4-1. Måste jag registrera mig för att kunna hämta min notbok för keyboard?

A4-1. Notböcker för keyboard som tidigare krävde produktregistrering (med PRODUKT-ID) finns nu fritt tillgängliga på vår webbplats Yamaha Music Europe GmbH. Du kan ladda ned dessa filer från respektive produktsida på vår webbplats

F5-1. Jag vill avregistrera mitt konto.

S5-1. När du har loggat in går du till ”Säg upp medlemskap” och slutför processen där. När ditt konto är avregistrerat slutar vi att skicka de nyhetsbrev du har valt att prenumerera på och vi kommer inte längre tillhandahålla de tjänster du har valt. All registrerad produktinformation tas också bort. Tänk på att du inte kan återställa den information du har registrerat när du har sagt upp ditt konto.

Q5-1. I would like to register my product.

A5-1. To register your product, please first register as a member and ensure to verify your membership. After that, you can sign in and from "My Page" section click Product Registration. Make sure to have relevant details like Model, Colour/Finish and Serial Number of the product user wants to register. Please ensure to fill information correctly.

*This registration will not be considered for any warranty purposes.

Yamaha Music ID

To sign up, create an account.

För förfrågningar

Om du har fler frågor kan du använda vårt kontaktformulär.

* Observera att beroende på innehållet i din fråga kan Yamaha Corporation och eventuella dotterbolag behöva dela information om din fråga för att kunna ge ett korrekt svar. Vi hoppas att du har förståelse för detta. Vi ser fram emot dina frågor!